Bikkelpimp 17 t/m 19 januari 2020

Ja ja, de datum is geprikt! Wie durft het aan? Kamperen in januari op een mooie plek in Nederland? Afgelopen keer was het zo leuk en bijzonder dat we dit nog een keer gaan doen. De locatie is nu bekend, zorg dat je caravan vooraan in de stalling staat zodat je dit bijzondere weekend niet mist! Gezellig samen rond het kampvuur, lekkere wandeling, samen eten, glühwein, erwtensoep, extra (elektrisch?) dekentje mee en geniet van kamperen ook in dit mooie seizoen. Dit wil je niet missen. Aanmelden kan via dit boekingsformulier (link is verwijderd); vul het in en mail het naar info@pimpfestival.nl. 

 

Natuurkampeerterrein De Vlagberg

Bij het Brabantse dorpje St. Anthonis ligt het kampeerterrein De Vlagberg van Staatsbosbeheer. Hier hebben we ons ‘eigen’ veldje van 19 plekken waar we bij elkaar kunnen staan. De overdekte stookhut waar we een lekker vuurtje zullen stoken is vlakbij. Ook is er een luxe sanitair gebouw met vloerverwarming, een wasmachine en een droger. Iedereen heeft een eigen stroomaansluiting van 10 Amp, houd daar aub rekening mee (dat betekent dat je er maximaal 2.200 Watt op kunt aansluiten voordat het licht uit gaat 😊). Voor de kinderen zijn er verschillende natuurlijke speeltoestellen, zoals boomhutten en boomstammen. 

Gezellig samen aan de soep, BBQ, eieren! 

Op zo’n winters kampeerweekend smaakt een stevige erwtensoep natuurlijk extra lekker! Rick en Marieke duiken de keuken in en nemen echte zelfgemaakte goedgevulde erwtensoep mee. Voor wie daar zin in heeft kan op vrijdagavond voor 5 Euro per persoon aanschuiven in de stookhut. Op zaterdagavond steken we graag met z’n allen de BBQ aan. Heb je zin om gezellig mee te eten, schrijf je dan in voor 5 Euro per persoon. Dan krijg je vlees, salades, stokbrood en drankjes.  We kunnen dit dit keer zo scherp aanbieden omdat we nogal wat vlees over hadden van de BBQ tijdens het laatste After Summer Pimpweekend. En dan zetten we op zondagochtend uiteraard de traditie voort; dan is er voor iedereen die wil een gratis eieren-met-spek ontbijtje, inclusief koffie en jus! Geef op het boekingsformulier (link verwijderd) aan waar je wil mee-eten, dan kunnen we daar rekening mee houden. 

Inschrijven

Inschrijven doe je door het boekingsformulier (link verwijderd) ingevuld terug te sturen aan info@pimpfestival.nl. Benjo stuurt je dan een Tikkie voor de kosten en na je betaling is je reservering definitief. Annuleren kan kosteloos tot 1 december 2019.  Vaak lukt het openen van het formulier op een telefoon niet, maar op een laptop of computer wel.